Rebut diskaun hingga 80 peratus sempena Lazada 3.3 Treats, harga lebih murah untuk tempoh tiga hari saja

A
A
A

NAMPAKNYA, Lazada bijak mengambil hati kaki shopping apabila menganjurkan Lazada 3.3 Treats dengan potongan harga hingga 80 peratus!

Jangan tak percaya, tawaran tersebut hanya dibuka untuk tempoh tiga hari sahaja dan bakal berakhir esok malam.

Buat mereka yang sedang mencari barangan kosmetik jenama terkemuka pada harga lebih berbaloi, jangan lepaskan peluang untuk memilih Lazada 3.3 Treats Beauty.

Lazada 3.3 Treats

Lagi syok, rebut baucar percuma penghantaran terus ke pintu rumah dengan pembelian minimum RM15 sahaja.

Sempena prapelancaran Laneige New Water Bank Blue Hyaluronic Cream, para wanita sekalian berpeluang menikmati potongan harga hingga 50 peratus dan hadiah eksklusif bernilai RM156.

Jenama sama juga turut menawarkan Crazy Brand Mega Offer untuk item terpilih seperti Laneige Cica Sleeping Mask dan pembersih muka.

Lazada 3.3 Treats

Malah, terdapat 10 peratus diskaun tambahan untuk set pilihan, antaranya Laneige Moist Cream Cleanser Duo Set (bernilai RM287) yang dijual pada harga hanya RM180 sahaja.

Selain itu, set paling laris seperti Laneige White Dew Milky Cleanser Set (bernilai RM209) dijual pada harga RM100.

Lazada 3.3 Treats MestiBeli turut menawarkan 50 peratus diskaun untuk pembelian barangan aksesori, kasut, peranti, kelengkapan bilik tidur dan perkakas rumah.

Lazada 3.3 Treats

Antara item menarik yang mencuri tumpuan seperti Women Breathable Slip-On Sneaker, keluaran terbaharu Dr. Cardin pada harga hanya RM82 sahaja selepas diskaun 84 peratus.

Selain itu, jangan lepaskan tawaran 85 peratus potongan harga dengan tambahan baucar bagi pembelian fon telinga tanpa wayar jenama Ugreen.

Lazada 3.3 Treats

Lazada 3.3 Treats

Banyak lagi sebenarnya produk berkualiti ditawarkan kepada kaki shopping bermula jam 12 tengah hari hingga 2 petang sahaja. Jangan terlepas peluang ya!

Bagi mereka yang sedang mencari telefon pintar baharu, apa kata intai tawaran disediakan POCO M4 Pro yang cuma berharga RM799.

Lazada 3.3 Treats

Jimat RM100 hingga RM150 dengan pembelian POCO M4 Pro 6GB+128GB dan POCO M4 Pro 8GB+256GB untuk pembelian hanya hari ini sahaja.

Fitur baharu dengan pilihan tiga rona dinamik iaitu hitam, kuning dan biru perlu direbut untuk pembelian lebih awal hanya di Lazada.

Lazada 3.3 Treats Baby Deals juga memang menarik! Selain ditawarkan harga lebih rendah hingga 50 peratus, para ibu boleh berjimat untuk menyimpan stok lampin pakai buang atau susu.

Lazada 3.3 Treats

Inilah masanya untuk para ibu memilih item pada harga lebih menguntungkan kerana jenama tertentu turut menyediakan hadiah istimewa untuk setiap pembelian.

Sebagai contoh, jenama Drypers menawarkan harga pukal untuk pembelian lampin pakai buang pelbagai saiz dengan percuma pot casserole seramik bernilai RM88.

Lazada 3.3 Treats

Lazada 3.3 Treats

Menarik bukan? Drypers yang berkolaboratif dengan PinkFong Baby turut memperkenalkan lampin pakai buang edisi khas yang wajib direbut.

Jangan lupa follow kami di Instagram!

Jadi apa tunggu lagi? Masa pun hanya tinggal beberapa jam lagi sebelum tawaran ditutup.

Apa yang penting, belanja mengikut keperluan kerana harga ditawarkan memang jauh lebih rendah berbanding biasa. #kitajagakita #kitalaluibersama

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di Facebook, Instagram, Threads, Twitter, YouTube & TikTok. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang