SEPERTI yang dinanti-nantikan, Lazada 10.10 Sale bakal menyajikan tawaran hebat sempena LazMall Brand Mega Offer bermula jam 12 tengah malam ini.

Hanya tempoh dua jam diberikan kepada kaki shopping untuk membeli-belah item idaman dengan baucar hingga 80 peratus.

Sudah tentunya produk yang bakal menjadi rebutan antaranya telefon dan tablet pintar jenama Huawei, Samsung, Oppo, Realme serta Poco dengan potongan hingga 40 peratus.

 Lazada 10.10 Sale

Untuk para ibu yang mencari telefon pintar pada harga bajet bawah RM500 untuk kegunaan anak-anak, boleh mempertimbangkan pilihan OPPO A15 yang ditawarkan pada harga RM469 dan Huawei Matpad T10 (RM499).

 Lazada 10.10 Sale

 Lazada 10.10 Sale

Tawaran Huawei 10.10 Super Sale nampaknya sukar untuk dilepaskan apabila beberapa item popular termasuk jam pintar dijual pada harga cukup berbaloi dengan diskaun sebanyak 42 peratus termasuk hadiah percuma.

Selain itu, bagi mereka yang sedang mencari-cari hadiah untuk hari jadi si kecil, jangan lepaskan promosi hebat sempena Toy Wonder Fair X Lazada ForGood.

Kempen jualan menarik dengan potongan 80 peratus itu berlangsung bermula 10 Oktober hingga 12 Oktober saja.

 Lazada 10.10 Sale

Hanya untuk tempoh dua hari, jangan lupa untuk menebus baucar untuk lebih penjimatan selain potongan RM10 untuk pembelian hingga RM100.

Lagi best, caj penghantaran percuma juga ditawarkan kepada semua.

Buat peminat permainan Lego, barangkali inilah masa yang sesuai untuk membeli-belah koleksi idaman apabila LazMall X Lego menawarkan sesuatu menarik sempena 10.10 Perfect Ten Sale.

https://invol.co/cl6jwac

Iklan

Buat pengumpul Lego, terdapat beberapa pilihan menarik yang disediakan antaranya rekaan unik Fiat 500 dan Ford Mustang.

Selain itu, produk keluaran terbaharu seperti koleksi Star Wars: Rise of the Domo dan Spiderman at the Sanctum Workshop turut menanti peminat filem Marvel tersebut.

https://invol.co/cl6jwac

Menarik bukan? Bukan setakat gajet dan permainan yang dijual sempena Lazada 10.10 Sale, pilihan periuk dan perkakas dapur jenama popular juga turut disajikan kepada kaki shopping.

Jangan lupa follow kami di Instagram!

Iklan

Satu lagi, jangan lupa untuk usha alat ganti kenderaan sempena Lazada 10.10 Motor Sale yang menawarkan harga serendah RM10 saja.

Barangkali yang pertama di Lazada apabila spare part, minyak hitam dan aksesori kenderaan dijual di bawah satu platform sekali gus memudahkan para pembeli.

 Lazada 10.10 Sale

Jadi, jangan tunggu lama-lama kerana tawaran adalah terhad.

Meskipun kempen berlangsung hingga 12 Oktober, namun lebih baik ‘chup’ awal bagi mengelakkan barang kehabisan stok.