SEPERTI yang ditunggu-tunggu, tarikh keramat 6 Jun ini bakal menjanjikan jualan mega cukup berbaloi termasuk potongan harga hingga 66 peratus buat kaki shopping.

Bukan itu sahaja, tawaran free shipping day juga memang wajar direbut untuk satu hari saja! Apa yang pasti, Lazada dan Shopee ada sesuatu yang menarik untuk anda.

Sebelum itu, anda perlu rebut dahulu beberapa tawaran istimewa di Lazada hanya untuk hari ini sahaja tau. Ya! Jualan istimewa hanya untuk hari ini.

afflifiate

Antaranya telefon pintar Realme 8 yang dijual pada harga RM799 berbanding RM899. Jimat RM100 tau!

Sempena Realme Flash Sale, potongan harga hingga 54 peratus ditawarkan kepada peminat jenama keluaran China itu.

Bagi mereka yang berbelanja lebih RM999 sepanjang 13 Mei hingga 3 Jun ini, hadiah percuma berupa Realme Bud Wireless Pro diberikan. Menarikkan?

afflifiate

Bukan setakat telefon pintar, ada banyak lagi perkakas elektrik seperti Realme Smart TV, berus gigi elektrik, penimbang elektrik dan kamera litar tertutup. Harganya pun mampu milik.

Selain gajet, #Hipster outfit of the day (OOTD) juga menjanjikan harga bawah RM29 saja untuk mereka yang suka mengikuti perkembangan fesyen terkini.

afflifiate

Tidak perlu berbelanja mahal-mahal, harga yang ditawarkan serendah RM10, RM19 dan RM25 sempena #Hipster OOTD tersebut. Apa yang penting, bijak memilih mengikut cita rasa masing-masing.

Tidak cukup dengan itu, Shopee tidak melepaskan peluang untuk menawarkan banyak pilihan buat para suri rumah untuk menambah stok dapur sempena jualan mega 6.6.

Iklan

afflifiate

Seiring kempen Stay Home, Stay Safe MCO 3.0, Shopee Mart mengajak pelanggannya membeli barang dapur dengan pilihan percuma penghantaran berjumlah RM15.

Jika berbelanja di Shopee juga, Dr. Cardin ada sesuatu istimewa buat peminat. Harga serendah RM39 untuk selipar lelaki jenis sandal, outsole casual dan leather bolded.

Jangan lupa dapatkan baucar potongan harga hingga 50 peratus untuk barangan terpilih di Dr. Cardin ya kerana ada hadiah misteri menanti anda.

Iklan

afflifiateJika mahu disenaraikan, terlalu banyak diskaun istimewa diberikan kepada pengguna platform Lazada dan Shopee sempena 6.6 ini.

Bukan hanya Lazada dan Shopee menawarkan diskaun menarik, platform shopping online lain pun ada juga.

Tidak perlu lagi bersesak-sesak di pasar raya untuk membeli-belah kerana semuanya tersedia hanya di hujung jari saja.

Apa yang penting, bijak berbelanja untuk keperluan harian sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan ini. #kitajagakita