Rebut peluang luar biasa sempena Shopee CNY 2.2, OPPO A74 5G hanya RM1 dan menangi Tap & Win Honda City RS

A
A
A

HANYA tinggal lima hari lagi untuk menikmati promosi kaw kaw yang dianjurkan Shopee sempena CNY 2.2 Coins Cashback Day menjelang sambutan Tahun Baharu Cina.

Apa yang menarik, sebanyak 88 peratus bonus harian diberikan kepada kaki shopping dan pada masa yang sama, angpau bernilai RM8,888 setia menanti.

Jangan lepaskan caj penghantaran percuma untuk pembelian minimum RM8 yang ditawarkan sempena CNY 2.2 Coins Cashback Day bagi merancakkan mood membeli-belah.

 CNY 2.2 Coins Cashback Day Ong or Not

Sebelum itu, jangan ketinggalan untuk merebut item idaman hanya RM1 sahaja sempena RM1 Ong Or Not setiap hari jika anda betul-betul bertuah.

Ini kerana setiap pembeli hanya perlu membayar RM1 untuk barangan yang ditawarkan, pun begitu hanya mereka yang bertuah akan dipilih secara rawak.

 CNY 2.2 Coins Cashback Day Ong or Not

Pembeli terpilih yang diumumkan namanya boleh menuntut barangan yang dibeli dalam tempoh 48 jam.

Mana tahu anda antara pembeli bertuah untuk membawa pulang telefon pintar OPPO A74 5G bernilai RM1,099?

 CNY 2.2 Coins Cashback Day Ong or Not

Antara barangan lain yang ditawarkan hanya RM1 seperti Xiaomi Mi Band 6 dan Tefal So Chef 30cm Wokpan.

Peraduan Tap & Win Honda City RS boleh jadi antara acara yang paling dinantikan kaki shopping dan caranya mudah sahaja, hanya perlu mengumpulkan sebanyak mungkin tiket emas untuk peluang menang lebih cerah.

Baca juga Lazada CNY Prosperity Sale tawar diskaun hingga 80 peratus, jangan lepaskan produk idaman sementara stok masih ada

 CNY 2.2 Coins Cashback Day Ong or Not

Nama pemenang akan diumumkan pada 8 Februari ini pada jam 8 malam secara langsung di ShopeeLive. Jadi, jangan lepaskan peluang keemasan ini ya!

Selain itu, slot Midnight Suprise setiap jam 12 tengah malam nampaknya berjaya mencuri tumpuan kaki shopping kerana diberikan baucar pulangan tunai dan penghantaran percuma.

Baca jugaJAN18 CNY Global tawar angpau RM8,888 setiap hari, banyak lagi kempen jenama popular menanti kaki shopping

 CNY 2.2 Coins Cashback Day Ong or Not

 CNY 2.2 Coins Cashback Day Ong or NotJangan terlepas slot Ong Hour untuk tempoh 2 jam bermula jam 12 tengah hari hingga 2 petang dengan pelbagai perkakas elektrik, gajet dan banyak lagi.

Boleh rambang mata dibuatnya dengan tawaran harga luar biasa! Hanya untuk tempoh 2 jam sahaja setiap hari sehingga kempen berlangsung.

Jangan lupa follow kami di Instagram!

Kepada para wanita yang sedang mencari set kecantikan dan penjagaan wajah, Shopee Premium Lunar New Year Celebration menawarkan promosi eksklusif untuk barangan terpilih.

 CNY 2.2 Coins Cashback Day Ong or Not

Antara produk yang boleh diintai seperti Paula's Choice Skincare, Sulwhasoo, Kose', IT Cosmetics, Elemis London dan banyak lagi.

Mahu cantik-cantik atau tukar gajet baru sempena cuti Tahun Baru Cina, Shopee mempunyai tawaran istimewa buat semua kaki shopping.

Jadi, cepat-cepat chup dulu dan penuhkan troli online sementara stok masih ada. Inilah masanya untuk simpan stok barangan keperluan dapur pada harga lebih menjimatkan.

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di Facebook, Instagram, Threads, Twitter, YouTube & TikTok. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang