Robot vakum jadi trending, Jualan Pertengahan Tahun 7.7 Lazada memang kaw kaw

A
A
A

BAGI mereka yang ketinggalan untuk membeli-belah sempena Jualan Pertengahan Tahun 7.7 Lazada yang bermula 5 Julai lalu, jangan bimbang kerana promosi gila-gila masih berlangsung hingga jam 12 malam nanti.

Masih banyak lagi pilihan item menarik pada harga cukup menguntungkan boleh direbut, selain baucar tunai hingga 50 peratus.

Lagi syok apabila ada banyak pelbagai variasi perkakas elektrik untuk dipilih mengikut bajet yang ada kerana ada yang dijual di bawah paras harga RM100 tau.

jualan pertengahan tahun 7.7 lazada

Apatah lagi sekarang ini dikatakan trending robot vakum bagi memudahkan para ibu bekerjaya membersihkan rumah. Harganya pun memang murah.

Antara jenama yang boleh dipertimbangkan untuk dibeli adalah seperti robot vakum & cleaner Giselle yang ditawarkan potongan harga hingga 70 peratus.

jualan pertengahan tahun 7.7 lazada

Menarikkan? Ada banyak jenama robot vakum lain yang ditawarkan di Lazada seperti Samo Giken yang dijual pada harga RM70.90 hingga RM137.90 sahaja!

Xiaomi Mijia Smart Robot Vakum yang dijual pada harga RM549 juga menarik kerana ada potongan 39 peratus berbanding harga asal bernilai RM899.

jualan pertengahan tahun 7.7 lazada

Ada juga perkakas penyedut habuk itu dijual di Lazada pada harga bawah RM100 iaitu robot vakum jenama Novix bernilai RM56.99, Jallen Gabor A8 Intelligent Dry Wet Mop (RM75) dan Household Sweeping Robot Smart (RM89).

Memang murah-murah. Meskipun kualitinya belum dapat dipastikan lagi, namun apa salahnya jika ada bajet lebih untuk membeli item yang lebih baik.

jualan pertengahan tahun 7.7 lazada

Misalnya, Ecovacs Deebot T9 yang dijual pada harga RM2,276 berbanding harga asal bernilai RM4,299. Wow! Banyak diskaun diberikan kepada kaki shopping.

Bagi mereka yang masih tercari-cari air fryer (penggoreng udara), ada banyak pilihan yang boleh diintai di bawah RM200 selepas potongan harga gila-gila sempena Mid Year Sale Lazada.

jualan pertengahan tahun 7.7 lazada

jualan pertengahan tahun 7.7 lazada

jualan pertengahan tahun 7.7 lazada

Antara jenama air fryer yang boleh dipertimbangkan seperti PerySmith, Riino, Russell Taylors, Giselle, Hiraki, OneMoon dan SwissThomas.

Diskaun istimewa juga diberikan bermula 50 peratus hingga 80 peratus tau! Jangan tak percaya jika harga asal sebenarnya lebih RM700.

Apa tunggu lagi? Cepat-cepat isi troli online anda sebelum terlambat.

jualan pertengahan tahun 7.7 lazada

Selain perkakas elektrik yang menjadi tumpuan, ada juga jualan baju dan kasut pada nilai RM7.70 hingga RM77 ya untuk direbut.

Jenama yang mengambil bahagian dalam jualan harga runtuh ini bukan biasa-biasa, antaranya Padini, Carlo Rino, Hush Puppies, Croc dan banyak lagi.

Selain itu, bagi mereka yang suka makan-makan, Lazat Dealsbawah RM7.70 pun ada.

jualan pertengahan tahun 7.7 lazada

jualan pertengahan tahun 7.7 lazada

Pada masa sama, produk makanan popular seperti Subway, Baskin Robbins, Burger King, KFC, Hokaido Baked Cheese Tart dan Secret Recipe ada tawaran menarik.

Fuhh! Rambang mata dibuatnya. Jadi, jangan lepaskan peluang untuk berbelanja dengan berhemah dan menguntungkan.

Apa yang penting, pandai pilih produk pilihan mengikut bajet kerana barang yang murah tidak semestinya tidak berkualiti. #kitajagakita #kitalaluibersama

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di Facebook, Instagram, Threads, Twitter, YouTube & TikTok. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang