BERMULA hari ini hingga Ahad nanti, Shopee meneruskan kempen jualan MAR25 Pay Day Sale dengan pelbagai item menarik sempena minggu gaji.

Bukan sahaja semua item dijual bawah RM25, malah kaki shopping boleh menikmati pulangan tunai 25 peratus dan percuma caj penghantaran dengan pembelian minimum RM5 sahaja.

MAR25 Pay Day SaleSetiap hari, Shopee Live akan membawakan Brand Flash Sale untuk penjimatan lebih hebat.

Antara jenama yang menjadi tumpuan khususnya para kaki dekor adalah seperti Kun yang menawarkan kelengkapan bilik tidur mewah pada harga mampu milik.

Tidak percaya? Kun Eco Hotel Grade Quilts Comforter bernilai RM99.90 dijual pada harga RM25 sahaja.

MAR25 Pay Day Sale

Bukan itu sahaja, bantal empuk ala hotel mewah berharga RM79.90 turut dijual pada harga sama iaitu RM25!

Banyak lagi kelengkapan bilik tidur seperti cadar tilam dengan 12 pilihan warna premium dijual pada harga RM11.30 sahaja.

Baca juga Lagi epik dengan Lazada Birthday Sale, chup dulu item idaman pada harga lebih berbaloi

Pelapik tilam boleh basuh juga dijual pada harga RM22.70 berbanding harga asal, RM56.90 selain bantal peluk hanya RM11.80 sahaja.

MAR25 Pay Day SaleMAR25 Pay Day SaleJangan lepaskan peluang untuk menonton live tersebut untuk memenangi hadiah istimewa daripada jenama kegemaran anda. Terhad untuk mereka terawal sahaja.

Banyak lagi slot menarik menanti hingga 27 April ini, antaranya Shopee Live 10 Peratus Pulangan Tunai dan Shopee Live Apa Cerita.

MAR25 Pay Day Sale

Kedatangan bulan Ramadan yang tinggal kurang 10 hari lagi nampaknya membuatkan ramai tidak sabar.

Shopee juga tidak ketinggalan untuk memeriahkan sambutan dengan Seindah Gaya Ramadan yang menawarkan pulangan syiling tunai 50 peratus.

Iklan

MAR25 Pay Day Sale

Pelbagai fesyen Muslim dan Muslimah ditawarkan kepada kaki shopping dan lebih menarik, koleksi BidadariHouse X Wani Hasrita jangan dilepaskan.

HARGA BERBALOI AL-QURAN

Sempena bulan puasa ini, pasti ramai merancang mahu memasak menu istimewa untuk keluarga, jadi apa kata pertimbangkan perkakas baharu seperti periuk tekanan Russell Taylors dan periuk pelbagai guna Samu Giken.

MAR25 Pay Day Sale

Shopee turut berkongsikan menu nasi beriani untuk juadah berbuka atau hari raya nanti.

Iklan

Banyak juga koleksi buku agama dan al-Quran yang dijual kepada orang ramai dan paling best, singgah ke Karangkraf Mall Official Store.

Ini kerana banyak pilihan yang menarik pada harga lebih berbaloi. Pasti anda rambang mata dibuatnya.

Jangan lupa follow kami di Instagram!

MAR25 Pay Day SaleSudah tentunya seronok dalam mengimarahkan malam bulan Ramadan yang penuh berkat ini dengan amalan kerohanian, ditambah pula koleksi al-Quran baharu.

Jadi apa tunggu lagi? Jangan lepaskan peluang untuk memilih item idaman pada harga lebih murah sepanjang MAR25 Pay Day Sale.