HANYA tinggal beberapa hari sahaja lagi untuk anda semua menikmati tawaran luar biasa sempena Shopee 4.4 Mega Shopping Day.

Pastinya, tarikh cantik itu ditunggu-tunggu kaki shopping untuk membeli stok demi persiapan Ramadan pada harga cukup berbaloi.

Apatah lagi, barangkali inilah masanya untuk membeli-belah pakaian raya satu keluarga pada harga cukup menjimatkan.

Sempena Shopee 4.4 Mega Shopping Day, ada banyak tawaran menarik menanti kaki shopping bermula jam 12 tengah malam hingga 2 pagi kerana dalam tempoh dua jam itu, memang harganya tak masuk akal.

shopee 4.4 Mega Shopping DayUntuk persiapan puasa, pelbagai jenama terkemuka berlumba-lumba memberikan harga terbaik buat pembeli seperti Nestle kerana potongan harga hingga 44 peratus sempena Shopee 4.4 Mega Shopping Day.

Kellogg’s Sahur Special juga ada menawarkan set menu ringkas untuk umat Islam yang lebih selesa memilih sajian ringkas untuk bersahur.

shopee 4.4 Mega Shopping Day

shopee 4.4 Mega Shopping Day

Eh! Kurma pun ada juga dijual melalui outlet diyakini seperti Mahnaz Food yang terkenal dengan pelbagai jenis makanan sunnah Rasullah itu.

shopee 4.4 Mega Shopping Day

Meskipun Aidilfitri lambat lagi, tetapi pelbagai koleksi baju kurung ditawarkan kepada para ibu pada harga cukup berbaloi.

Jangan bimbang, Shopee belanja kos penghantaran apabila ia diberikan secara percuma bagi pembelian hingga RM15.

Jaminan penjual dipercayai dengan tag Preferred Plus membuatkan pembeli lebih menyakini produk yang dijual pada harga serendah RM29.50.

Iklan

shopee 4.4 Mega Shopping Day

Untuk Super Brands Spotlight, Mega Brands Mega Deal juga, ada item menarik wajar diberikan tumpuan seperti alat solek jenama premium seperti Laneige, La Rochey-Posay, Olay, Eucerin dan banyak lagi.

Bukan itu sahaja, perkakas dapur yang masih menjadi idaman para ibu juga ditawarkan seperti air fryer dan vakum tanpa wayar.

shopee 4.4 Mega Shopping DayJangan lepaskan peluang untuk menikmati diskaun hingga 95 peratus ya! Hanya bermula jam 8 malam hingga jam 12 tengah malam.

Iklan

Pastinya, bukan sahaja potongan harga diberikan, lebih banyak baucar dan cashback yang pastinya membuatkan pengalaman membeli-belah cukup mengujakan.

shopee 4.4 Mega Shopping Day

Jadi, apa tunggu lagi? Jangan lupa nantikan jam 12 tengah malam pada 4 April ini ya supaya tidak terlepas memenuhi troli online anda dengan item idaman.

Membeli-belah dengan berhemah ya!