BERITA baik buat kaki shopping apabila Shopee melanjutkan kemeriahan mood membeli-belah dengan penganjuran Global Shopping Day pada hari esok.

Apa yang menarik menanti anda? Selain 12AM 18 Sen Global Madness yang menawarkan harga kaw kaw, kaki shopping jangan lepaskan slot 12PM Free Shipping Hours dan 8PM 8 Sen Late Night Madness.

Untuk 12AM 18Sen Global Madness, tempoh dua jam diberikan untuk membeli-belah item idaman. Antaranya seperti aksesori pokok krismas, rantai kunci, lampu dan kad ucapan.

Shopee Global Shopping Day 18 Sen Global Madness

Shopee Global Shopping Day 18 Sen Global Madness

Nampaknya, tawaran hebat hanya pada harga 18 sen itu diadakan khas untuk memeriahkan sambutan Hari Natal tidak lama lagi.

Bukan itu sahaja, 10 sesi slot jualan barangan bernilai 18 sen bermula jam 12 tengah malam ini hingga 11 malam esok.

Lagi menyeronokkan, baucar penghantaran bernilai RM5 wajib direbut ya. Boleh menjimatkan lagi perbelanjaan!

Shopee Global Shopping Day 18 Sen Global Madness

Tidak hanya tertumpu kepada aksesori sambutan Hari Natal, tawaran harga cukup berbaloi untuk barangan seperti kemeja-T ala Korea dan NCERUN Men Casual Striped Short-sleeved Buttons Up untuk para jejaka.

Bagi mereka yang sedang mencari-cari portable seterika yang canggih, bolehlah usha 900W Collapsible Portable UV Iron Steam Clothes Dryer Full Automatic Ironing Machine AU 220V.

Shopee Global Shopping Day 18 Sen Global Madness

Memang menarik kerana berfungsi dua dalam satu. Mudah untuk dibawa ke mana-mana sahaja dan diperbuat daripada ABS dan aloi aluminium.

Harga ditawarkan hanya RM999 berbanding nilai asal RM1,524.30. Cepat-cepat rebut sementara stok masih menanti anda.

Iklan

Selain itu, antara gajet yang menjadi tumpuan sempena Global Shopping Day seperti seperti MBook M11 dengan pelbagai hadiah istimewa.

Shopee Global Shopping Day 18 Sen Global Madness

Rekaan terbaharu MBook tersebut lebih nipis dengan 15.6 inci skrin paparan dan pengesahan cap jari untuk sistem sekuriti yang dipertingkatkan.

Percaya atau tidak, diskaun hingga 41 peratus diberikan untuk peminat jenama itu iaitu RM1,769 hingga RM1,899, berbanding harga asal iaitu RM2,999 hingga RM3,199.

Jika mahu item yang lebih ringan, EGOBAS Portable Monitor pun ditawarkan pada harga serendah RM639 sahaja. Selain satu tahun waranti, pembeli akan menerima hadiah istimewa dan penghantaran percuma.

Iklan

Shopee Global Shopping Day 18 Sen Global Madness

Jangan lupa follow kami di Instagram!

Wow, menarikkan! Lagi merancakkan pencarian kaki shopping, Brand Spotlight Global Brand, Global Deals melibatkan jenama terkemuka dunia jangan dilepaskan juga.

Zanzea Official Shop antara gedung online cukup popular yang menjual pakaian wanita berkualiti pada harga cukup berbaloi.

Terdapat banyak lagi pilihan yang boleh buat anda semua rambang mata. Jadi, apa tunggu lagi? Cepat-cepat isi troli online masing-masing sebelum kehabisan stok.