SHOPEEPAY Day membuka tirai tahun 2022 dengan pelbagai tawaran istimewa yang pastinya membuatkan anda rambang mata.

Lagi best, pulangan tunai 100 peratus dengan pembelian minimum RM1.10 diberikan kepada kaki shopping yang menggunakan baucar ShopeePay 1 sen.

Jangan lepaskan peluang untuk memiliki sebuah telefon pintar hanya bernilai RM1 sahaja.

ShopeePay DayShopeePay DayShopeePay Day

Ya! Sempena ShopeePay Day, RM1 Telefon Pintar Bertuah akan diberikan setiap hari dan dua model telefon khas pada esok hari sahaja.

Shopee dalam satu kenyataan berkata, ShopeePay bersama dengan rakan niaga luar talian seperti Dragon-i, HaiDiLao, Leather Avenue, Sports Direct dan banyak lagi akan menawarkan ganjaran pulangan tunai sebanyak dua kali ganda kepada rakyat Malaysia bagi memeriahkan perayaan Tahun Baru.

ShopeePay Day“Musim perayaan tidak lengkap tanpa hidangan lazat dan minuman yang menyegarkan. ShopeeFood akan menghantar pilihan makanan dan minuman secara percuma (terhad kepada RM4) tanpa sebarang pembelanjaan minimum.

“Pada 1 Januari ini, kunjungi mana-mana kedai luar talian yang mengambil bahagian dan berbelanja minimum RM15 dengan ShopeePay untuk menikmati pulangan tunai sebanyak RM6,” kata Shopee.

Bukan itu sahaja, bagi mereka yang sedang tercari-cari kit antigen Covid-19, Shopee menawarkan harga serendah RM3.40.

ShopeePay Day

Memang murahkan? Boleh simpan stok di rumah untuk pemeriksaan ketika diperlukan.

Buat kaki shopping yang menggunakan baucar ShopeePay buat kali pertama, pulangan tunai istimewa sebanyak RM3 menanti anda!

Iklan

Sempena Jualan Tahun Baru yang sedang berlangsung hingga esok, tawaran harga terendah dengan RM1 Jualan Penghabisan Stok.

Jangan tak percaya ya, semua item ditawarkan hanya pada RM1 sahaja. Jadi, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan barangan pilihan sebelum stok habis.

ShopeePay Day

Jangan lupa follow kami di Instagram!

Selain itu, sebanyak 33,333 Syiling Shopee diberikan kepada pengguna aplikasi yang menambah nilai mudah alih minimum RM30 pada esok hari.

Iklan

Memamg wow! Apatah lagi, pelbagai baucar menarik dari outlet popular seperti FamilyMart, Giant, KK Super Mart, Lotus’s, Mr. DIY, Tealive dan banyak lagi.

ShopeePay Day

Selain itu, jangan lupa untuk menikmati tawaran Boat Noodle, Dr Cardin, Gaabor, Kitchenz, Perfect Diary, Somebymi dan Vivo semasa 1.1 Jualan Tahun Baru Shopee.

Jadi, jangan tunggu lama-lama. Penuhkan troli online anda dengan item idaman kerana lebih menjimatkan dan cukup berbaloi.