LEBIH murah dan menguntungkan. Itu kesimpulan yang SinarPlus katakan sempena Jualan Samsung Brand Week di Lazada.

Kepada anda semua, diharapkan jangan lepaskan peluang untuk mengikutinya kerana banyak item menarik yang boleh dibeli pada harga cukup berbaloi.

Kempen yang bermula pada 14 hingga 27 Jun ini menawarkan perkakas elektrik keluaran Korea Selatan, antaranya Smart LED TV, Samsung Galaxy Tab dan telefon pintar.

lazada Sale

Sempena Samsung Brand Week juga, banyak pilihan baucar bermula RM10 hingga RM600 kepada pengguna Lazada untuk setiap pembelian produk jenama popular itu. Untuk hari ini saja tau!

Selain itu, bagi mereka yang ingin menukar televisyen baharu yang lebih canggih, Trade-In Program dengan nilai lebih menguntungkan hingga RM1,000 juga ada.

Apa tunggu lagi? Cepat-cepat ‘usha’ pelbagai pilihan televisyen yang sesuai dengan selera dan bajet anda.

lazada Sale

Selain itu, untuk mereka yang bekerja dari rumah dan peminat gajet, ada sesuatu menarik menanti sempena Samsung Brand Week tau!

Diskaun hingga 40 peratus untuk pembelian smart, flat, curved, gaming atau odyssey monitor pada harga bermula RM325 hingga RM1,385. Menarikkan?

Buat anak muda yang mencari-cari telefon baharu, Samsung Galaxy Z Flip boleh dipertimbangkan kerana lebih murah berbanding harga biasa.

lazada Sale

Masakan tidak, tawaran eksklusif bernilai RM2,999 berbanding harga asal bernilai RM3,999 wajar direbut.

Bagi merancakkan jualan, Jualan Pertengahan Tahun Lazada turut menyediakan harga runtuh untuk Samsung Galaxy Note20, Galaxy Note20 Ultra dan Galaxy A32 dengan rebat RM1,100.

Wow! Berbaloinya. Bukan itu saja, ada banyak lagi pilihan perkakas elektrik jenama Samsung yang ditawarkan untuk kaki shopping seperti peti ais dan pendingin hawa.

lazada Sale

Eh ada lagi! Untuk peminat produk keluaran Xiaomi. Kempen Shop With Mi juga menjanjikan tawaran hebat bernilai RM2 juta untuk tambah nilai Touch n Go e-Wallet.

Untuk setiap pembelian telefon pintar Mi 11, Mi 11 Lite, Mi 10T, Mi 10T Pro, Redmi Note 10 Pro, Redmi Note 10S, Redmi Note 10 5G, Redmi Note 10, Redmi 9T dan Redmi 9C, sudah layak untuk menyertai kempen tersebut.

lazada sale

Iklan

Apa yang paling best? Redmi Note 10 5G mesti direbut kerana ditawarkan harga mampu milik iaitu hanya RM799 saja dan disertakan hadiah eksklusif sekali! Cepat-cepat isi troli online anda sementara stok masih ada.

lazada Sale

Buat peminat Oppo pula, ada sesuatu menanti anda semua sempena Father’s Day Deal Oppo X Philips yang sedang berlangsung ketika ini.

Setiap pembelian gajet keluaran Oppo dan Philips, anda berpeluang utuk memenangi diskaun hebat bernilai RM1,300 sebelum kempen berakhir pada 20 Jun ini.

Inilah masa yang ditunggu untuk menghadiahkan insan tersayang sesuatu yang menarik. Gembirakan juga hero keluarga anda dengan gajet terbaik di Lazada.

Pilihan harga bawah RM1,000 pun ada seperti Oppo A15s (RM479), Oppo A15 (RM488), Oppo A54 (RM588), Oppo A74 (RM799), Oppo A74 5G (RM999) dan banyak lagi.

Iklan

lazada Sale

lazada Sale

Fuh! Bestkan? Apa tunggu lagi? Banyak pilihan yang ada di Lazada untuk pelbagai jenama terbaik buat anda semua.

Apa yang penting, tidak perlu keluar rumah untuk membeli hadiah buat insan tersayang.

Hanya di hujung jari saja, semuanya sampai depan pintu rumah.

Pesan kami, jangan lupa patuhi prosedur operasi standard yang ditetapkan dan keluar bila perlu saja. #kitajagakita #kitalaluibersama