BERITA baik buat kaki shopping apabila Shopee Mall menawarkan kempen jualan istimewa sempena Sale 8.8.

Sempena hari Jumaat, Shopee Mall mengadakan Happy Fri-Yay Sales yang disertai tiga jenama popular iaitu Universal Traveller, Edifier dan XES.

Seiring tagline Stay Home, We Deliver, Universal Traveller mengadakan jualan gila-gila hingga 80 peratus potongan harga dan penghantaran percuma bernilai RM8.

Jualan Fri Yay Sales Shopee

Bagi mereka yang suka melancong atau mengembara ke negara orang, jenama Universal Traveller semestinya pilihan yang ideal kerana menyediakan luggage dan bekas simpanan baju.

Terdapat juga pilihan baju sejuk berkualiti seperti jaket jenis padded dengan pilihan saiz bermula S hingga XL.

Selain itu, turut dijual baju-T yang diperbuat daripada pulpa buluh.

Ya! Produk keluaran Bamboo UT Lab itu dikatakan memiliki sifat antibakteria, lebih ringan dan selesa untuk dipakai sepanjang hari.

Jangan lupa follow kami di Instagram!

Hanya dijual pada harga RM49 berbanding harga asal RM68 dengan tiga pilihan rona lembut seperti hitam, steel blue dan pewter.

Beli dua helai, harga yang ditawarkan cuma RM88 saja!

Jualan Fri Yay Sales Shopee

Bagi peminat muzik pula, Edifier Super Sale jangan dilepaskan.

Ini kerana ada diskaun hingga 60 peratus untuk item terpilih dengan potongan harga 10 peratus bagi pembelian minimum RM100.

Jualan Fri Yay Sales Shopee

Dapatkan pelbagai barangan keluaran terbaharu keluaran Edifier yang menjadi jenama paling top dalam jualan 7.7 baru-baru ini.

Untuk hari ini, ada banyak tawaran menarik, antaranya True Wireless Stereo Earphones Bluetooth bernilai RM74.90, Edifier R1700BT Bookshelf Speaker with Bluetooth (RM336) dan Edifier GM4 Mini1 Gaming True wireless Stereo Earbud Earphone Headphone (RM134.90).

Jualan Fri Yay Sales Shopee

Iklan

Pasti kaki game teruja dengan promosi yang ditawarkan Edifier yang turut mempromosikan item terbaharu seperti Edifier W600BT-Wireless Minimalist Headphone with Strong Bass bernilai RM98.90.

Selain itu, ada banyak lagi headphone pilihan kaki game seperti Edifier G2 – Gaming Headphone bernilai RM152.90 saja (sebelum diskaun RM249) dan Edifier G33BT – PixArt Bluetooth Low Latency Gaming Headphone pada harga RM170.90.

Semua diskaun diberikan hanya untuk hari ini saja ya bermula jam 2 petang ini. Bagi mereka yang sedang mencari headphone berkualiti, jangan lepaskan peluang untuk mendapatkannya sempena Edifier Shocking Sale.

Jualan Fri Yay Sales Shopee

Untuk si gadis yang mencari-cari pilihan kasut atau sandal pada harga mampu milik, XES Summer Sandal juga menawarkan 80 peratus potongan harga dan penghantaran percuma bernilai RM8.

Semua sandal pelbagai desain ditawarkan bawah RM12 saja berbanding harga asal RM59.99. Wow! Murahkan?

Iklan

Jualan Fri Yay Sales Shopee

Malah, pembelian mana-mana kasut, anda juga berpeluang untuk membeli travel flask pada harga RM9.90 saja.

Bagi mereka yang mencari kasut kerja atau sneaker pada bawah RM50 pun ada juga. Sesuai untuk dipakai untuk berjogging atau beriadah.

Jualan Fri Yay Sales Shopee

Jadi apa tunggu lagi? Hanya tinggal beberapa jam saja lagi sebelum promosi ini tamat tepat jam 12 tengah malam. Cepat-cepat klik dan simpan dalam troli online sementara stok masih ada.

Sebenarnya, kempen jualan 8.8 Shopee ada banyak lagi tawaran menarik menanti. Jangan lupa untuk ikuti promosi dari masa ke masa lebih-lebih jualan mega sale.