BAGI pencinta kucing, mereka sanggup berbelanja lebih untuk memastikan haiwan kesayangan dalam keadaan sihat dan cukup makan.

Ya! Memiliki si bulus dengan keadaan badan gebu memang membahagiakan ditambah sikap manja si comel yang seolah-olah memahami perasaan pemiliknya.

Barangkali, promosi yang ditawarkan Whiskas Official Store MY menjadi satu berita baik kerana pencinta kucing boleh membeli-belah untuk kesayangan pada harga cukup berbaloi.

whiskas

Bagi menarik minat pembeli, Whiskas Official Store MY menawarkan baucar bernilai RM4 untuk setiap pembelian RM50 ke atas.

Wah! Hanya nilai dan semak semula produk juga membolehkan pembeli produk Whiskas Official Store MY menerima baucar pada nilai yang sama.

Malah, inilah peluang keemasan untuk membeli stok makanan kering, basah dan treats sempena promosi jualan yang diadakan.

whiskas

Selain itu, Whiskas Official Store MY juga ada mengesyorkan produk pilihan buat mereka yang baru berjinak-jinak untuk memiliki haiwan peliharaan.

Terdapat lima pilihan produk makanan yang dipaparkan menjadi paling laris. Jadi, mudah untuk pemilik baharu memilih makanan yang bersesuaian.

whiskas

Jika masih pening untuk membuat pilihan, Whiskas Official Store MY juga ada mencadangkan makanan kucing mengikut peringkat umur iaitu anak kucing, dewasa dan senior.

Nah! Cadangan yang disyorkan memang memudahkan pencinta kucing memilih dan hanya klik sahaja mengikut bajet yang ditetapkan. Mudah bukan?

Asalkan ada bajet, boleh sahaja memilih untuk membeli tiga kilogram terus berbanding membeli peket kecil. Lagi jimat jika memiliki kucing yang ramai.

whiskas
KLIK di sini untuk mendapatkan tawaran lebih menarik.

Bagi pencinta kucing yang sangat mementingkan kandungan nutrisi dalam setiap makanan, Whiskas Official Store MY ada menyenaraikan produk sihat untuk si bulus.

Iklan

Mungkin sesuai untuk si bulus yang obes atau sudah meniti usia senja.

whiskas
KLIK di sini untuk mendapatkan tawaran lebih menarik.

Jika tidak pasti dengan produk makanan yang dijual disahkan sesuai atau tidak, Whiskas Official Store MY juga ada menyenaraikan jenama yang diiktiraf pakar veterinar dunia.

Beli satu, dapat satu percuma. Itu yang ditawarkan untuk produk yang diiktiraf pakar dan harganya pun boleh tahan, bermula RM20.08 hingga RM75.90.

whiskas
KLIK di sini untuk mendapatkan tawaran lebih menarik.

Ada juga pilihan makanan yang dijual pada harga bawah RM20 yang dikatakan memiliki kepakaran kulinari khas untuk membuatkan si bulus lebih istimewa.

Bermula RM9.90 sahaja, si bulus dapat menikmati sajian mewah dengan pelbagai pilihan menu ikan seperti salmon, tuna dan sardin.

Iklan

whiskas

whiskas
KLIK di sini untuk mendapatkan tawaran lebih menarik.

Sebagai tambah nilai, Whiskas Official Store MY juga memberikan kata nasihat dan tunjuk ajar kepada pemilik kucing yang bimbang haiwan kesayangan mereka terdedah dengan wabak Covid-19.

whiskas

Ada 10 situasi dan penyelesaian berkaitan si bulus untuk dikongsikan bersama sekali gus membantu mengurangkan kegusaran si pemilik terhadap haiwan peliharaan mereka.

Menarik bukan? Jadi apa tunggu lagi? Pasti anda tidak terlepas untuk memilih produk pilihan pada harga mampu milik.