Pencarian berakhir, Mierul Aiman juara Hero Remaja 2021

HERO REMAJA
HERO REMAJA
A
A
A

PENCARIAN Hero Remaja 2021 menemui titik noktah apabila Mierul Aiman diumumkan sebagai juara menerusi acara final yang disiarkan secara langsung menerusi saluran Astro Ria, pada Sabtu.

Kemenangan itu menyaksikan jejaka berusia 23 tahun yang berasal dari Putrajaya membawa pulang hadiah wang tunai bernilai RM10,000, trofi dan selempang.

Aqil Taqee menyandang gelaran naib juara, membawa pulang hadiah berupa wang tunai bernilai RM7,000, trofi dan selempang. Jejaka berusia 22 tahun dari Kuala Lumpur itu turut terpilih sebagai Hero Inspirasi atas kerjasama yang cukup baik sepanjang program pencarian berlangsung dan menerima hadiah berupa wang tunai RM1,000, trofi dan selempang.

Tempat ketiga dimenangi Fazziq Muqris, 21, dari Selangor dan menerima hadiah berupa wang tunai bernilai RM5,000, trofi dan selempang.

Sementara itu, Afiq Hamidon 20, sekadar di tempat keempat dan menerima hadiah berupa wang tunai RM1,000, trofi dan selempang. Manakala Syazani Zainal (19, Selangor) dipilih sebagai Hero Favorite berdasarkan undian peminat di laman web Remaja dan membawa pulang hadiah wang tunai RM1,000, trofi dan selempang.

Pencarian Hero Remaja 2021 anjuran Nu Ideaktiv Sdn Bhd mula bersiaran sejak 11 September secara eksklusif di saluran Astro Ria HD (104) dan Astro Ria (124) serta turut boleh distrim menerusi aplikasi Astro Go dan On Demand.

Program berkenaan menampilkan juara Dewi Remaja 2019, Shaza Bae dan juara Hero Remaja 2020, Nadhir Nasar sebagai pasangan hos. Manakala juara Dewi Remaja 2005/2006 iaitu Scha AlYahya bersama pelakon, pengacara, penerbit, pengarah dan usahawan terkenal, Datuk Rosyam Nor selaku juri tetap.

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di Facebook, Instagram, Threads, Twitter, YouTube & TikTok. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang

Teruskan membaca