LAGI moden, tahan lama dan minimalis.

Demikian rumusan SinarPlus terhadap fon telinga terbaharu, TWS HONOR Earbuds 2 Lite yang dilihat cukup sempurna digandingkan bersama siri telefon pintar HONOR 50.

Apa yang menarik, gandingan dua fitur baharu itu yang bakal memasuki pasaran tempatan tidak lama lagi ditawarkan pada harga early bird iaitu RM269 sahaja daripada harga asal RM299.

fon telinga HONOR

Pastinya, keluaran terbaharu HONOR tersebut menjadi satu berita baik buat penggemar muzik, Vlog serta TikTok kerana inovasi itu mampu menghasilkan audio dan video yang berkualiti tinggi.

Apa yang best mengenai fon telinga canggih tersebut? Berikut adalah perinciannya:

1. Jangka hayat bateri selama 32 jam dan mampu bertahan selama 10 jam untuk muzik dengan sekali caj. Penggemar muzik pasti berpuas hati menggunakannya!

fon telinga HONOR2. Dilengkapi teknologi Pembatalan Hingar Aktif (ANC) bagi mengurangkan bunyi bising persekitaran sehingga 22 desibel (dB). Pengguna tidak akan berasa terganggu ketika ‘melayan’ lagu atau mengikuti mesyuarat dalam talian.

3. Rekaan ergonomik membuat pengguna lebih selesa, selain ANC yang diaktifkan dalam tempoh lama, akan membuatkan pengguna tidak akan berasa penat.

4. Caj lebih pantas. Pengecasan selama 10 minit sahaja sudah mencukupi untuk pengguna menikmati muzik selama 4 jam!

fon telinga HONOR

Gandingan HONOR Earbuds 2 Lite bersama HONOR 50 dikatakan akan dapat membina strategi ekosistem saling sambung HONOR 1+8+N apabila telefon pintar itu tiba di pasaran Malaysia dalam tempoh terdekat.

Wow! Mesti peminat jenama keluaran China itu tidak sabar untuk mendapatkan fitur baharu tersebutkan?

Jadi apa tunggu lagi? HONOR Earbuds 2 Lite boleh menjadi milik anda sekarang dengan membuat prapesanan di platform e-dagang.

Iklan

fon telinga HONORAntaranya menerusi Lazada HONOR Flagship Store, Shopee HONOR Malaysia Official Store, Senheng Online Store dan stor HONOR berdaftar di seluruh negara.

Selain itu, jangan lepaskan peluang menikmati langganan VIP JOOX selama 3 bulan dengan baucar bernilai RM56.70 apabila membuat prapesanan HONOR Earbuds 2 Lite ya.

Rebutlah fon telinga ini sekarang! Baucar berdasarkan siapa cepat dia dapat.

Nantikan pengumuman lanjut mengenai fon telinga TWS hebat tersebut melalui https://www.facebook.com/HonorMY.

fon telinga HONORSelain itu, klik saja link berikut bagi memudahkan carian.

Iklan

i) Shopee HONOR Official Store

ii) Lazada HONOR Flagship Store

iii) Senheng Online Store: https://bit.ly/SenhengHONOREarbuds2LitePreorder

iv) Stor HONOR Malaysia Berdaftar: https://bit.ly/HONORAuthorizedStores