KESIBUKAN bekerja dari rumah sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) pasti membuatkan golongan ibu khususnya tidak menang tangan untuk menguruskan kerja-kerja rumah seperti memasak.

Mahu memasak pun sebenarnya memerlukan masa yang singkat sebelum terkejar-kejar menyiapkan tuntutan tugasan pejabat yang masih tergendala.

Bayangkan mahu menyiapkan sesuatu juadah sebagai contoh ayam bakar, kena siapkan kesemua bahan-bahan daripada A sampailah Z demi mengisi perut insan tersayang.

Susah hati bila memikirkan tugasan masih belum siap tetapi perlu ke dapur untuk menyiapkan juadah? Jangan bimbang kerana Russell Taylors ada jawapan untuk semua ini.

Hanya semudah ABC, masakan yang diinginkan siap sempurna tanpa menunggu lama. Mahu masak ayam bakar pun senang dengan perkakas dapur yang cukup membantu ini.

Mudah bukan? Hanya masukkan ayam dalam bekas membakar, set masa dan tinggal sahaja. Sambil-sambil tunggu makanan siap, bolehkan langsaikan tugasan yang tergendala.

Iklan

Harga? Jangan lepaskan peluang keemasan kerana sempena Mad Sale 11.11 ini, Russell Taylors ada menawarkan harga menarik untuk golongan wanita yang masih mencari-cari Air fryer mampu milik.

russell taylors
Klik di sini untuk mendapatkan tawaran lebih menarik.

Bukan setakat Air Fryer, periuk tekanan elektrik pun ada ditawarkan dengan harga cukup berbaloi dengan saiz jumbo.

russell taylors
Klik di sini untuk mendapatkan tawaran lebih menarik.

Ada barang lain lagi ditawarkan untuk mereka yang masih mencari-cari perkakas dapur yang baharu demi memudahkan kerja memasak di rumah.

Iklan
russell taylors
Klik di sini untuk mendapatkan tawaran lebih menarik.

Sempena jualan mega 11.11 ini juga, banyak lagi perkakas dapur yang dijual pada harga cukup berbaloi di semua platform termasuk Lazada Malaysia dan Shopee.

Nantikan pelbagai promosi menarik yang akan SinarPlus kongsikan untuk merebut harga yang cukup berbaloi kerana inilah masanya untuk membeli barangan impian dengan harga diskaun kaw kaw!