Portfolio terkini HP Envy ‘lebih kuasa‘, siap ada software percuma          

A
A
A

Oleh MAZLINA ABDUL MAJID

HP Inc. Malaysia sentiasa berusaha untuk menyesuaikan produknya dengan kehendak pengguna yang sentiasa berubah. Antaranya ialah peranti yang boleh digunakan untuk bekerja atau bermain permainan.

Justeru, Pengarah Jualan Perusahaan Malaysia HP Inc, Alex Tan berkata, pihaknya baru-baru ini melancarkan penambahan terbaharu pada portfolio HP Envy iaitu HP Envy 13, HP Envy 15 dan HP Envy x360.

HP13 BUTIRAN lebih lanjut mengenai HP Envy 13 boleh klik di sini. Boleh buat perbandingan harga di HP Inc. Malaysia. Dapatkan model terbaharu sekarang.

HP15 BUTIRAN lebih lanjut mengenai HP Envy 15 boleh klik di sini. Boleh buat perbandingan harga di HP Inc. Malaysia. Dapatkan model terbaharu sekarang.

HP Envy x360 BUTIRAN lebih lanjut mengenai HP Envy x360 boleh klik di sini. Boleh buat perbandingan harga di HP Inc. Malaysia. Dapatkan model terbaharu sekarang.

“Dalam dunia hari ini, sesiapa sahaja boleh menjadi seorang pencipta.

“Sama ada anda gemar merakam video TikTok, mencipta penapis baharu Instagram, menjadi pembikin filem, pereka grafik atau profesional industri, setiap orang layak menghidupkan ciptaan mereka.

“Ini bertepatan dengan tuntutan hari ini yang mana komputer peribadi telah menjadi elemen penting dalam kehidupan  semasa bekerja, belajar atau mencipta sesuatu yang baharu.

HP13 BUTIRAN lebih lanjut mengenai HP Envy 13 boleh klik di sini. Dapatkan model terbaharu sekarang.

“Sehubungan itu, dengan portfolio terkini HP Envy, kami berbangga  memberikan ‘kuasa‘ yang diperlukan oleh para pencipta untuk mengekspresikan kreativiti mereka tanpa had,“ katanya.

Ujar Alex lagi, dengan komputer riba daripada portfolio Envy baharu itu, pengguna boleh menggunakan terus Microsoft Office Home dan Student 2019 yang telah dimuatkan secara percuma.

Perlindungan Kerosakan Tidak Sengaja juga ditawarkan selama dua tahun jika kemalangan kecil terjadi ke atas peranti atau karya seni pengguna.

 

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di Facebook, Instagram, Threads, Twitter, YouTube & TikTok. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang

Teruskan membaca