Oleh MAZLINA ABDUL MAJID

HP Inc. Malaysia sentiasa berusaha untuk menyesuaikan produknya dengan kehendak pengguna yang sentiasa berubah. Antaranya ialah peranti yang boleh digunakan untuk bekerja atau bermain permainan.

Justeru, Pengarah Jualan Perusahaan Malaysia HP Inc, Alex Tan berkata, pihaknya baru-baru ini melancarkan penambahan terbaharu pada portfolio HP Envy iaitu HP Envy 13, HP Envy 15 dan HP Envy x360.

HP13
BUTIRAN lebih lanjut mengenai HP Envy 13 boleh klik di sini. Boleh buat perbandingan harga di HP Inc. Malaysia. Dapatkan model terbaharu sekarang.
HP15
BUTIRAN lebih lanjut mengenai HP Envy 15 boleh klik di sini. Boleh buat perbandingan harga di HP Inc. Malaysia. Dapatkan model terbaharu sekarang.
HP Envy x360
BUTIRAN lebih lanjut mengenai HP Envy x360 boleh klik di sini. Boleh buat perbandingan harga di HP Inc. Malaysia. Dapatkan model terbaharu sekarang.

“Dalam dunia hari ini, sesiapa sahaja boleh menjadi seorang pencipta.

“Sama ada anda gemar merakam video TikTok, mencipta penapis baharu Instagram, menjadi pembikin filem, pereka grafik atau profesional industri, setiap orang layak menghidupkan ciptaan mereka.

“Ini bertepatan dengan tuntutan hari ini yang mana komputer peribadi telah menjadi elemen penting dalam kehidupan  semasa bekerja, belajar atau mencipta sesuatu yang baharu.

Iklan
HP13
BUTIRAN lebih lanjut mengenai HP Envy 13 boleh klik di sini. Dapatkan model terbaharu sekarang.

“Sehubungan itu, dengan portfolio terkini HP Envy, kami berbangga  memberikan ‘kuasa‘ yang diperlukan oleh para pencipta untuk mengekspresikan kreativiti mereka tanpa had,“ katanya.

Ujar Alex lagi, dengan komputer riba daripada portfolio Envy baharu itu, pengguna boleh menggunakan terus Microsoft Office Home dan Student 2019 yang telah dimuatkan secara percuma.

Iklan

Perlindungan Kerosakan Tidak Sengaja juga ditawarkan selama dua tahun jika kemalangan kecil terjadi ke atas peranti atau karya seni pengguna.