NESH, salah satu jenama sistem penapisan air isi rumah baru-baru ini memperkenalkan Penapis Udara HeroPro dan Penapis Udara HeroMini yang menyediakan pengalaman pernafasan yang lebih baik, bersih dan sihat.

Siri penapis udara yang dikuasakan dengan lima peringkat penapisan dan menggunakan penapis H13 HEPA gred perubatan yang amat berkesan dalam membasmi 99.97 peratus zarah ultra halus dan bahan pencemar seperti bakteria, virus, debunga, spora, habuk, bulu haiwan peliharaan dan lain-lain.

Menurut Pengarah Urusan di NESH Marketing Sdn Bhd, Soh Yok Kim, sebelum ini mereka berpengalaman dalam menghasilkan sistem penapisan air, kini NESH beralih kepada penawaran penapis udara pula.

“Banyak penyelidikan dan pembangunan telah dilakukan untuk konseptualisasi dan menghidupkan produk ini. Kami pasti pengguna Malaysia akan menghargai penapis udara Siri Hero,” katanya.

Membuktikan inovasi yang diketengahkan jenama itu berkualiti, NESH menerima dua pengiktirafan daripada Malaysia Book of Records untuk produk NESH Membrane Queen dan NESH Qoozo.

Untuk keterangan lanjut, layari www.nesh.com.my atau membuat pembelian menerusi platform e-dagang Shopee dan Lazada.

Banyak penyelidikan dan pembangunan telah dilakukan untuk konseptualisasi dan menghidupkan produk ini. Kami pasti pengguna Malaysia akan menghargai penapis udara Siri Hero,” katanya.

Iklan

BACA JUGA: Penapis udara untuk cegah penularan Covid-19, berkesan ke?

BACA LAGI: Sistem pembersihan udara canggih, jenama terkemuka kreatif basmi virus hingga 99 peratus

BACA LAGI: Pasang penapis air di rumah, satu kehendak atau keperluan? Ini perkongsian ahli kimia mengenainya

Iklan

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat

Jangan lupa follow kami di TwitterInstagramYouTube & Tiktok SinarPlus. Join grup Telegram kami DI SINI untuk cerita-cerita yang ohsem dan menghiburkan.