Alhamdulillah. Ustaz Don selesai jumpa KDN, Jabatan Mufti Wilayah. 'Pandangan diterima dengan terbuka dalam suasana harmoni'

No Image Caption
A
A
A

PENDAKWAH selebriti, Ustaz Don Daniyal Don Biyajid meluahkan rasa syukur selepas bertemu wakil Kementerian Dalam Negeri (KDN), Jabatan Mufti Wilayah Persekutuan dan Ustaz Fawwaz Fadhil.

Agamawan asal Pulau Pinang itu berkongsi kunjungannya disambut baik, malah sempat bertukar-tukar fikiran.

"Pertemuan yang diatur bersama pihak @myjakim @jabatanmuftiwp, wakil Kementerian Dalam Negeri dan Ustaz Fawwaz Fadhil pagi tadi berjalan dengan lancar. Alhamdulillah.

No Image Caption

"Pandangan dan pendapat diberi dan diterima dengan terbuka dalam suasana yang sangat harmoni.

"Terima Kasih kerana menjemput dan menerima kehadiran kami. Semoga pertemuan tadi memberi manfaat yang lebih besar buat semua," kongsinya.

Beberapa hari lalu, media berkongsi agensi kerajaan persekutuan itu telah memanggil Ustaz Don bagi mendapatkan perincian berhubung kontroversi dan merungkai permasalahan.

No Image Caption

Sebelum ini, media melaporkan pendakwah selebriti direhatkan daripada bersiaran dalam program Salam Baitullah selepas Radio Televisyen Malaysia (RTM) membuat keputusan itu.

Ia berikutan susulan pertikaian di media sosial berkaitan kisah hidup Nabi Muhammad SAW hingga mengundang pelbagai kritikan daripada beberapa pihak.

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di Facebook, Instagram, Threads, Twitter, YouTube & TikTok. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang