Maklumat selamat, info tak bocor, aplikasi SHAREit kongsi dokumen penting dengan selamat

A
A
A

JIKA anda mempunyai masalah untuk berkongsi dokumen penting kerana bimbang berlaku kebocoran data, aplikasi SHAREit boleh membantu.

Aplikasi tersohor di dunia itu merupakan platform pemindahan fail paling dipercayai ramai kerana mempunyai lebih 2 bilion pengguna direkodkan setakat ini.

Bukan sahaja boleh berkongsi video dan foto dengan 200 kali lebih pantas, ciri keselamatan tahap tinggi melindungi pemindahan fail bersaiz besar tanpa kos.

SHAREit

Untuk langganan lebih premium, anda hanya perlu membayar RM6.99. Aplikasi tersebut boleh dimuat turun melalui Google Play Store dan Apple App Store.

 

Baca juga Tanya apa sahaja, aplikasi Chatbot AI tolong selesaikan dengan cepat. Siapa yang tak nak, kan?

Baca juga Nak cari jodoh yang paling dipercayai, tak mahu ditipu, guna aplikasi eHarmony

SHAREit

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di TwitterInstagramThreadsYouTube & Tiktok SinarPlus. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi.

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di Facebook, Instagram, Threads, Twitter, YouTube & TikTok. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang

Teruskan membaca