Perangkap habuk, nyahkan bau kurang menyenangkan dengan Dyson Purifier Big Quiet Formaldehyde

A
A
A

SYARIKAT pengeluar perkakas rumah berteknologi tinggi, Dyson memperkenalkan inovasi pembersih udara baharu, Purifier Big Quiet Formaldehyde untuk pasaran tempatan.

Jenama itu dalam laman web rasmi berkata, peranti tersebut berfungsi untuk memerangkap partikel halus hingga 99.95 peratus dengan senyap dalam ruang seluas 100 meter persegi.

"Peralatan ini juga mempunyai sensor pengesan pintar untuk membersihkan bau kurang menyenangkan dan membuang formaldehyde (gas beracun) secara kekal.

Dyson

"Untuk memastikan ruang benar-benar bersih, data secara automatik dipaparkan pada skrin LCD peranti atau boleh rujuk aplikasi MyDyson," kata jenama itu.

 

Berikut ciri lain Dyson Purifier Big Quiet Formaldehyde:

- Sistem penapisan 360 darjahnya boleh mengesan 500 kali ganda lebih kecil molekul gas beracun berbanding 0.1 mikron.

Baca juga Macam tak percaya, lebih 100 juta barang dijual dengan diskaun hebat sempena Shopee 11.11

Dyson

Baca juga Kempen jualan Beat The Heat tawarkan promosi terbaik, legakan musim panas dengan item terpilih

- Bersifat antibunyi bising.

- Kawalan peranti hanya di hujung jari. Pengguna boleh menghidupkan pembersih udara dari jauh, membuat pemantauan tahap udara dan mengetahui jangka hayat penapis.

Dyson

Untuk info lanjut, layari https://www.dyson.my.

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di TwitterInstagramThreadsYouTube & Tiktok SinarPlus. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi.

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di Facebook, Instagram, Threads, Twitter, YouTube & TikTok. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang

Teruskan membaca