KEPADA penggemar kopi tegar, anda dialu-alukan untuk mencuba Kopiko Macchiato, Kopi Pekat, Tak Manis Sangat yang dilancarkan oleh jenama antarabangsa, Kopiko baru-baru ini.

Minuman berkonsepkan tiga dalam satu itu menghidangkan kepekatan dalam setiap hirupan, kekayaan aroma dengan sentuhan manis secukup rasa, sekali gus menepati cita rasa rakyat Malaysia.

Pengurus Negara, Mayora Malaysia Sdn Bhd, KK Ng berkata, Kopiko Macchiato membawa keaslian sebenar dan menjadi peneman sempurna untuk sesi mengopi bersama-sama yang tersayang.

“Apa yang membuatkan produk ini benar-benar lain daripada yang lain adalah rasa manisnya yang cukup seimbang. Ia membuktikan kepakaran Mayora sebagai pakar kopi dan salah satu pengeluar kopi terbesar di Asia Tenggara,” katanya dalam satu kenyataan.

Kopiko Macchiato

Dalam pada itu, bersempena dengan kempen Inilah Kopiko Betul, label terkenal itu akan menghadiahkan 1 juta cawan minuman Kopiko percuma kepada rakyat Malaysia yang sudah dimulakan pada 25 Ogos dan berakhir pada penghujung tahun ini.

Kopiko Macchiato

 

Baca juga SUPER lancar kopi hitam segera super klasik, umum Shuib duta produk baharu

Baca juga Ingin mengenali peladang dan ladang kopi Kedah yang hasilkan dengan  NESCAFE Classic Kopi Kedah, ini peluangnya!

Kopiko Macchiato

Iklan

Kopiko Macchiato dijual pada harga RM10.70 dan boleh didapati di seluruh negara di semua rangkaian pasar raya utama, premium dan kedai runcit harian.

Pembelian juga boleh dibuat di platform Lazada dan Shopee. Untuk maklumat lanjut, layari http://www.mayora.com.my/.

Kopiko Macchiato

Iklan

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di TwitterInstagramThreadsYouTube & Tiktok SinarPlus. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi.

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang