HANYA untuk hari ini sahaja, Lazada menganjurkan LazMall Super Brand Day X Kerastase Paris dengan tawaran hebat.

Bagaikan memahami kepentingan penjagaan rambut buat para wanita, jenama terkemuka tersebut menawarkan barisan syampu dan serum antigugur yang cukup berbaloi.

Antaranya, syampu Kerastase Paris Genesis Bain Hydra-Fortifian dan Anti-Chute Fortifiant Anti Hair-Fall Fortifying Serum.

LazMall Super Brand Day X Kerastase Paris

Apa yang menarik, serum tersebut menerima pengiktirafan produk rambut antigugur nombor satu sempena ELLE International Beauty Award 2021.

Bermula jam 12 tengah malam hingga 2 pagi, promosi kaw kaw diberikan untuk set Super Brand Day Special bernilai RM157 untuk pembelian minimum RM150.

LazMall Super Brand Day X Kerastase Paris

Untuk pembelian lebih menjimatkan, diskaun hingga 51 peratus ditawarkan untuk set rambut antigugur. Siap percuma pouch lagi.

Rutin penjagaan rambut lebih mudah dengan set lengkap Kerastase Paris termasuk Masque Chroma Filler yang membantu merawat rambut menjadi lebih sihat, berkilau dan warna tahan lama.

Baca juga Guna ginseng Korea dan haruman yang menyegarkan. Produk penjagaan rambut terkini RYO memang ‘vazz’

LazMall Super Brand Day X Kerastase Paris

Minyak rambut laku keras, Kerastase L’Huile Originale Elixir Ultime menjadi pilihan ramai kerana membekalkan nutrisi untuk rambut dan memberikan perlindungan haba hingga 230 darjah Celsius.

Item tersebut juga membantu merawat masalah rambut bercabang dan kerinting, selain kalian pasti tergoda dengan gabungan aroma bunga seperti violet, freesia dan esktrak kasturi yang terkandung di dalamnya.

Baca juga Wanita bertudung alami masalah rambut? Berikut 13 tip penjagaannya

Iklan

LazMall Super Brand Day X Kerastase Paris

Sempena Chup Dulu Sale, tawaran istimewa bernilai RM175 untuk early check out bermula jam 2 pagi hingga 11.59 pagi.

Promosi tersebut khas buat mereka yang sudah membayar deposit item yang disukai pada tarikh 13 September hingga 28 September lalu.

Banyak lagi item yang boleh kalian pilih sementara stok masih ada dan paling penting, jangan lepaskan diskaun pada harga lebih murah.

Iklan

LazMall Super Brand Day X Kerastase Paris

Bukan apa, inilah masanya untuk membeli-belah keperluan peribadi pada nilai lebih rendah dan menjimatkan!

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat

Jangan lupa follow kami di TwitterInstagramYouTube & Tiktok SinarPlus. Join grup Telegram kami DI SINI untuk cerita-cerita yang ohsem dan menghiburkan