PASANGAN ini terdahulu mendedahkan kepada umum impian mereka untuk memiliki 105 orang anak. Namun isteri kepada jutawan dari Turki, Kristina Ozturk, 25, menzahirkan tidak betah menguruskankan keluarga tanpa kehadiran suaminya, Galip Ozturk, 57, disisi.

SinarPlus sebelum ini berkongsi keunikan pasangan itu yang memiliki 22 cahaya mata yang mana 21 daripadanya adalah daripada ibu tumpang. Seorang lagi adalah anak perempuan Kristina, Vika, 8, daripada perkahwinannya yang pertama.

Baca juga: Impi mahu 105 orang anak, pasangan jutawan Rusia ini sanggup berbelanja lebih RM4.6 juta

Baca juga: “Anak bukan beban, punca kita tak terurus.” Ibu ini dedah rahsia tetap tampil bergaya walau punya anak ramai!

Kristina sebelum ini pernah menyuarakan hasratnya menerusi Instagram untuk 105 orang anak apabila mencecah usia 30 tahun.

Kredit foto: Instagram batumi_mama

Di Rusia, kaedah ibu tumpang dibenarkan asalkan sanggup membiayai kos perkhidmatan yang dianggarkan berjumlah kira-kira 8,000 euro (RM39,801). Tidak hanya itu, Kristina dan Galip yang tinggal di Batumi, Georgia turut menggaji 16 orang pembantu untuk menjaga anak-anak mereka.

Bagaimanapun kini, impian Kristina menjadi kabur selepas Galip ditahan. Suaminya ditahan dalam operasi Mei lalu atas dakwaan memalsukan dokumen dan pengubahan wang haram.

Baca juga: 315 helai lampin, 15kg susu seminggu, ibu cerita cabaran anak kembar 9, paling ramai di dunia

Baca juga: Paling subur, wanita miliki 44 anak pada usia 36 tahun berhenti hamil

Kredit foto: Instagram batumi_mama

Ketiadaan Galip, jutawan pengangkutan Metro Turizm di sisi wanita itu mengakui tidak betah. Menerusi hantarannya di Instagram, Kristina meluahkan kepiluan kepada 231,000 pengikutnya di Instagram.

“Sukar untuk bercerita apa yang berlaku di rumah ini atau hal-hal yang mengembirakan. Fikiran saya melayang, hanya menunggu suami pulang ke rumah.

“Saya pasti hari itu (pembebasan Galip) akan tiba tidak lama lagi. Ribuan terima kasih atas sokongan dan kata-kata positif anda,’ tambahnya.

Baca juga: Kejamnya! Ibu tipu anak sakit hingga maut semata-mata mahu kaut wang sumbangan

Baca juga:Ibu jangan lupa didik anak lelaki buat kerja rumah, lepas kahwin tak jadikan isteri seperti hamba

Kredit foto: Instagram batumi_mama

Penahanan Galip disahkan oleh jurucakap Kementerian Kewangan Georgia, Nato Natroshvili.

“Kesunyian ini tidak dapat saya gambarkan walaupun ramai ada di sekeliling saya. Saya sudah terbiasa suami sentiasa berada di rumah.

Iklan

“Galip bekerja dari rumah selama beberapa tahun kebelakangan ini, kami menghabiskan masa bersama-sama sepanjang hari. Pada waktu malam, apabila anak-anak ditidurkan, kami berbual,” titip Kristina penuh emosi.

Baca juga: Waktu terbaik untuk nasihati anak, ibu wajib amal rebut manfaatnya

Baca juga: Ibu manjakan anak dengan kemewahan, hisap puting emas, mandi susu dan madu

Kredit foto: Instagram batumi_mama

Ibu muda itu sering berkongsi foto bersama anak-anaknya yang comel. Kediaman tiga tingkat mereka umpama sebuah nurseri besar!

Anak Kristina dan Galip ialah Mustafa, 19 bulan, Mariam, 18 bulan; Ayrin, 18 bulan, Alisa, 18 bulan, Hasan, 17 bulan, Judi, 17 bulan; Harper, 16 bulan, Teresa, 16 bulan, Huseyin, 16 bulan dan Anna, 15 bulan, Isabella, 15 bulan; Ismail, 14 bulan, Mehmet, 14 bulan, Ahmet, 14 bulan, Ali, 13 bulan, Kristina, 13 bulan; Sara, 1, Lokman, 1, Galip, 11 bulan, Olivia, sembilan bulan dan Judy, tiga bulan.

Keluarga besar Kistina dan Galip (Kredit foto: Instagram batumi_mama)

Kristina membelanjakan £4,000 (RM21,176.14) seminggu untuk barangan keperluan bayi termasuk 20 pek jumbo lampin pakai buang dan 53 pek susu formula.

Iklan

Sumber: Daily Mail, Mirror UK

Baca juga: Menangis rindu anak, Mira Filzah ke Indonesia 5 hari, pam dan simpan susu dalam ‘cooler box’

Baca juga: Kejamnya kawan! Tergamak belah perut rakan hamil ‘curi’ bayi dalam kandungan

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di TwitterInstagramYouTube & Tiktok SinarPlus. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah yang menginspirasikan