JENAMA terkemuka dalam teknologi kasut, Skechers sememangnya terkenal dalam kalangan peminatnya terutamanya di Malaysia dengan keselesaan yang optimum.

Baru-baru ini, Skechers melancarkan generasi ke-6 siri kasut berjalan kaki khasnya, GOwalk 6, dengan inovasi baharu yang akan menjadikan pergerakan anda ketika berjalan kaki lebih mudah sepanjang hari.

Jenama itu dalam satu kenyataan berkata, GOwalk 6 dilengkapi bahan terbaik, cushioning midsole (bahagian tengah) yang ultra ringan (ultra-light Hyper Pillars).

Pada bahagian luar kasut pula, ia dilengkapi dengan Hyper Pillars direka dengan foam Hyperburst untuk menjadikan setiap langkah pemakainya menjadi lebih cekap, nyaman dan mudah.

Menariknya lagi, pembuatan GOwalk 6 turut mengambil kira cuaca di Malaysia.

Ikuti kami di Instagram

“Jika anda memakai kasut ini, anda akan tetap berasa sejuk dan selesa walaupun dalam keadaan panas. Lapik dalamnya dilengkap dengan Air Cooled Goga Mat,” katanya.

ANTARA PILIHAN KASUT UNTUK SI JEJAKA DENGAN SELEKSI PELBAGAI WARNA

 

ANTARA PILIHAN KASUT UNTUK KAUM HAWA DENGAN SELEKSI PELBAGAI WARNA

Sempena 9.9 Super Shopping Day, Skechers turut menawarkan desain-desain lain dengan diskaun hingga 70 peratus!

Berikut antara kasut-kasut yang mungkin menjadi idaman anda:

Untuk lelaki:

Untuk wanita:

Iklan

Tidak ketinggalan untuk kanak-kanak juga:

 

Iklan

Seperti biasa, jangan lupa baucar yang menawarkan potongan harga pada had pembelian tertentu. Contohnya, jika pembeli berbelanja hingga RM249, sebanyak 8 peratus diskaun diberikan.

 

Skechers GOwalk 6 sudah boleh didapati sekarang di https://www.skechers.com.my/ atau boleh didapati di platform digital lain seperti Lazada dan Shopee.

Ikuti kami di Instagram