SEMPENA bulan puasa yang mulia ini, Shopee sekali lagi merancakkan jualan dengan penganjuran Shopee Ramadan Sale dengan pelbagai promosi menarik.

Tumpuan lebih diberikan kepada tawaran barangan kelengkapan rumah yang mana lebih 60 peratus potongan harga diberikan dan 50 peratus baucar diskaun.

Jangan lupa untuk tuntut baucar potongan harga hingga 95 peratus oleh jenama terpilih yang menyertai kempen Ramadan Bersama Shopee.

shopee ramadan sale

Buat para wanita yang sedang mencari-cari penyedut habuk tanpa wayar yang sedang trending sekarang ini, apa kata pertimbangkan Dibea Diamond DC22.

Menariknya, selain membantu membersihkan debu, perkakas elektrik itu juga berfungsi sebagai mop untuk membersihkan lantai.

Baca juga Tak perlu berpeluh-peluh, bersusah payah untuk membersihkan rumah. Vakum pintar Dreame hadir jadi penyelamat 

Bukan sahaja diberikan harga cukup istimewa sempena pelancaran perdana di seluruh dunia pada 13 April nanti, Dibea Diamond DC22 juga boleh chup dulu dengan harga RM1.

Shopee Ramadan Sale

Shopee Ramadan Sale

Shopee Ramadan SaleFitur baharu itu menjadi pakar pembersihan 3 dalam 1 yang pertama dikeluarkan jenama terkemuka China itu untuk seisi rumah.

Lebih mengagumkan, fungsi self-cleaning dan ciri paparan real-time cleaning status nampaknya boleh mencuit hati suri rumah.

Baca juga Mahu dapatkan vakum robot yang ‘buat kerja’ bersihkan rumah, dapur tanpa dipantau? Rebut tawaran terhebat Lazada sekarang

Fungsi 3 dalam 1 membolehkan kerja membersihkan lantai lebih mudah dan pantas.

Iklan

Shopee Ramadan Sale

Tidak perlu bersusah payah lagi mengemop lantai dengan cara konvensional kerana teknologi dual-tanks boleh membersih dan mengilap kotoran pada lantai dengan sempurna.

Lebih mengujakan, setiap pembelian diberikan potongan harga hingga 65 peratus dan baucar potongan harga 45 peratus.

Shopee Ramadan Sale

Setiap pembelian juga diberikan hadiah menarik berupa air fryer bernilai RM399!

Iklan

Sudah tentunya vakum antara perkakas yang dicari-cari kaki shopping untuk memudahkan kerja mencantikkan kediaman sempena Syawal nanti.

Jadi, apa tunggu lagi? Jangan lepaskan peluang keemasan ini.

Jangan lupa follow kami Instagram! dan layari portal SinarPlus

Dapatkan info daripada SinarPlus! Join grup Telegram kami DI SINI